Nieuws


De Heuvelland Fiets 4 Daagse Valkenburg aan de Geul heeft vanaf de start in 2006 ieder jaar meer deelnemers mogen verwelkomen. Dit is deels te danken aan de groei met name de mensen die met vervroegd pensioen gaan, aanschaf van kwalitatief goede elektrische fietsen en dat onze organisatie zeer goed inspeelt aan al het gene wat onze deelnemers van ons mogen verwachten.

De vele reacties die wij jaarlijks ontvangen van onze deelnemers, vertellen dat de organisatie perfect geregeld is betreffende start- en finish locatie, inschrijfbureau, bepijlingen, route-overzicht, kwalitatief mooie horeca controleposten en pauzeposten, het jaarlijks wisselen van de routes en in bijzonder het mooie Limburgse Landschap en de Belgische Voerstreek. Zuid-Limburg is toch een stukje buitenland.

Alles samenvattend zeggen onze deelnemers:

De Heuvelland Fiets 4 Daagse Valkenburg a/d Geul is: BIJZONDER GOED GEREGELD.

Vanaf 2020 hebben wij een nieuwe start- en finishlocatie:


Brasserie Van Alles Get
Rijksweg 132
6325 AG Berg en Terblijt
www.vanallesget.com

De 15e Heuvelland Fiets 4 daagse Valkenburg aan de Geul heeft vanaf 2020 een nieuwe start- en finish locatie waar wij u nog beter van dienst kunnen zijn als voorheen. Deze locatie bevat naast de start- en finish locatie tevens over een uitgebreide brasserie waar u voor vertrek en na afloop heerlijk kunt genieten van de heerlijke koude en warme gerechten, binnen of buiten op het prachtig (overdekt/verwarmd) terras.

Van deze locatie mogen wij ook zeggen: BIJZONDER GOED GEREGELD.