Heuvelland Fiets 4-daagse

Nieuwe organisatie

Beste fietsvrienden,

Vanaf ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฐ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿณ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ is voor de 17e maal de Heuvelland Fiets 4-daagse Valkenburg a/d Geul. De vierdaagse fietstocht door het Zuid-Limburgse landschap, start en finisht ook in 2024 weer bijย Brasserie van Alles Get in Berg en Terblijt.

Na 16 succesvolle georganiseerde edities van de Heuvelland Fiets 4-daags Valkenburg a/d Geul hebben bestuur en medewerkers besloten het organisatiestokje over te dragen. Voornaamste reden van deze overdracht is het veilig stellen van dit mooie fietsevenement voor de toekomst.

Vanaf 2024 organiseert het evenementenbureauย ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ฃ๐—˜๐—ฃ๐—ฟ ๐—–๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐˜† uit Maastricht deze Fiets 4-daagse. Het team van The PEPr Company is al vele jaren zeer gerenommeerd in de organisatie van groot- en kleinschalige evenementen, in het bijzonder in de fietswereld. Of het nu gaat om een internationaal event als de ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น ๐—š๐—ผ๐—น๐—ฑ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ of regionaal de ๐—ฉ๐—ผ๐—น๐˜๐—ฎ ๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฐ en kleinschalig ๐—–๐—ต๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ, The PEPr Company is in staat om van elk event een event te maken waarbij deelnemers en bezoekers met een zeer tevreden gevoel naar huis gaan.

Wat betekent dit voor de Heuvelland Fiets 4-daagse Valkenburg a/d Geul ?

Roy Packbier (directeur van The PEPr Company) vertelt: โ€œAlle faciliteiten blijven hetzelfde en we kijken zelfs naar nog wat extra toevoegingen voor de deelnemers. De voorwaarden die de NTFU stelt en die bestuur en medewerkers van de Heuvelland Fiets 4-daagse jarenlang perfect nastreefden zullen ook wij nastreven. Maar, zonder iemand tekort te doen, denken wij dat we deze Fiets 4-daagse voor de deelnemers nog mooier kunnen maken dan die al was!โ€

Op dit moment werken wij aan een update van ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ en aan onze sociale media. Begin 2024 zullen wij met alle informatie naar buiten treden. Hierover ontvangt u wederom bericht van ons. Voor nu noteer in uw agenda ๐Ÿฐ ๐˜/๐—บ ๐Ÿณ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ: ๐—›๐—ฒ๐˜‚๐˜ƒ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐Ÿฐ-๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฎ๐—น๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ฎ/๐—ฑ ๐—š๐—ฒ๐˜‚๐—น.

Math Hendriks (Voorzitter & Penningmeester) en Gabriรซl Corten (Secretaris) zeggen: "Het bestuur en de medewerkers van de Heuvelland Fiets 4-daagse zijn trots dat Roy Packbier en zijn team het evenement voortzetten. Veel vertrouwde gezichten zullen ook de 17e editie in 2024 bijwonen."

The PEPr Company o.l.v. Roy Packbier en zijn team spreken hun waardering uit en bedanken bestuur en medewerkers van de Heuvelland Fiets 4-daagse Valkenburg a/d Geul dat zij dit mooie evenement mogen voortzetten.

Contact

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Heuvelland Fiets 4-daagse? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

The PEPr Company B.V.

NL03RABO0167885952 
BTW Nr: NL855587787B01
KvK: 64256189

REGLEMENT
PRIVACY & COOKIE STATEMENT